Geschiedenis
Volg de historie van Garage Roos

Volg de historie van Garage Roos

Garage Roos is opgericht door Dirk-Jan Roos in 2002, klein begonnen en met iedere verdiende euro verder geïnvesteerd in gereedschappen apparatuur en alle verdere benodigdheden.

Bedrijfspand Markerkant van 2003 tot 2007.

https://issuu.com/neverseen/docs/garageroos-boek/1

Na drie jaar op de markerkant te hebben gezeten is Garage Roos verhuisd naar een dicht bevolkt woongebied waar een Garagebedrijf een welkome aanvulling is. De Binderij 30 locatie met vijf hefbruggen en receptie wachtruimte, vanaf juni 2007 tot Mei 2012. Helaas was dit bedrijfspand alweer snel te klein geworden en is Dirk-Jan Roos zich druk gaan oriënteren op het gebied van andere huisvesting in hetzelfde gebied.

De Binderij 30 van 2007 t/m 2012.

In 2011 vond Dirk-Jan een oud vervallen pand wat te koop stond op de Omroepweg 15 qua locatie en prijs perfect maar hij moest wel even door de rommel heen kijken om er uiteindelijk een autobedrijf van te maken. na een intensieve verbouwing van 6 maanden waarbij het pand compleet casco werd is het pand in Mei 2012 klaar voor gebruik en opgeleverd. In de wachtruimte ligt het verbouwingsboek om eens door te bladeren.

Omroep 15 – huidige bedrijfslocatie

De verbouwing / transformatie aan de Omroepweg 15 ons huidige bedrijfspand is perfect zonder grote problemen uitgevoerd door Van Pijkeren Bouw uit Dalfsen.